пʼятниця, 21 листопада 2008 11:21

В Австралії народилося кошеня з двома мордами (ФОТО)

 
Австралійські ветеринари в шоці. Вперше за свою практику їм вдалося побачити таке диво - кошеня з двома мордочками. Причому за всіма параметрами дивна тварина почувається цілком непогано, чого не скажеш про фахівців.

Кошеня з"явилося на світ після кесаревого розтину його матері. За словами ветеринарів, кішка перенесла низку ускладнень під час вагітності. Медсестра Луїза Бургес та ветеринар Джордж Хабер, які приймали пологи, заявили, що за їхню 12-річну практику це перший подібний випадок.

"Я бачила котів з двома хвостами і п"ятьма ногами, але таке..., - говорить вражена Бургес. - Він нормально їсть, і це хороша ознака. Знаєте, здається, він навіть задоволений, принаймні, муркотить".

За словами медсестри, власники тварини не проти залишити його у себе і зараз обирають кличку. Поки варіанти два - Містер Мен або Квазімодо.

Диво-кошеня може їсти тільки одним з ротів, зате нявкає відразу двома. На думку ветеринарів, це потворність - результат неправильного розвитку на ранньому ембріональному рівні. За статистичними даними, двоголові коти народжуються в одному випадку з мільйона, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Австралії народилося кошеня з двома мордами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути