субота, 03 жовтня 2015 05:32

Південна Корея депортувала 9 російських спортсменів за п'яний дебош у літаку

Південна Корея депортувала 9 російських спортсменів за п'яний дебош у літаку
novayagazeta-ug.ru

Південна Корея депортувала дев'ять російських спортсменів після затримання в аеропорту Інчон. Про це повідомляє Російська служба BBC.

За повідомленнями поліції, спортсмени, які повинні були взяти участь у військово-спортивних іграх, порушили правила поведінки на борту літака. За словами представника поліції, росіяни зловживали спиртними напоями в літаку і вели себе зухвало.

Після того як бортпровідник відмовився принести спортсменам ще спиртного, вони встали з місць і заблокували прохід. П'ятьом чоловікам і чотирьом жінкам були пред'явлені звинувачення в порушенні закону про авіаційної безпеки Південної Кореї.

Російська команда продовжить участь в іграх, проте через усунення цих дев'яти атлетів Росію представлять лише вісім спортсменів.

Зазначається, що VI Всесвітні Військово-спортивні ігри пройдуть у Південній Кореї з 2 по 11 жовтня. У них візьмуть участь 9 тисяч представників з 110 країн світу. В програму змагань включено 24 види спорту, у 17 з них візьмуть участь армійські атлети.

Зараз ви читаєте новину «Південна Корея депортувала 9 російських спортсменів за п'яний дебош у літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути