пʼятниця, 27 листопада 2015 13:29

Український відеоролик про турецьких пілотів викликав ажіотаж у мережі

Український відеоролик про турецьких пілотів викликав ажіотаж у мережі
Передовиця сайту yenisafak.com

В Туреччині набирає обертів ажіотаж навколо відеоролика, який зробили українські волонтери "Народного проекту" (People's Projeсt). В ньому яскраво показані бойові та навчальні польоти повітряних сил Туреччини. Відеоряд супроводжує музика за мотивами Hücum Marşı – сучасна переробка відомого військового маршу часів Османської імперії.

"Поява ролика дивним чином збіглася зі збиттям турецькими ВПС російського військового літака, що порушив кордони Туреччини. Але про цей факт в ролику не згадується. Є лише завершення з гучним гаслом "Слава турецьким ВПС! Смерть ворогам!" – пишуть активісти на своєму сайті.

Відеоролик продемонстрували у прямому ефірі турецького каналу CNN TÜRK. А турецькі газети вийшли з скріншотами з відео на перших шпальтах та закликом "Маєте подивитись".

На YouTube-каналі The People's Project під відео спостерігається великий потік відгуків від турецьких та українських користувачів. Юзери з Туреччини стверджують, що цей ролик ще більше скріплює дружбу між Україною та Туреччиною.

Hasan Ceyhan 1 год назад
"Турецький народ вдячний вам. Спасибі дуже багато."

Олег Андрощук 1 год назад
"Türkiye bağımsızlığını savunmak için mücadele eğer şanslıysanız varsayalım!"

Uğur Yılmaz 16 год назад
"Hold on Ukraine, My Enemy's Enemy is my Friend.
do not think you're alone out there. Absord their Attacks, Ukraine is Great. russia is just an rusted thing. someone says russia is an global power... haha i laugh to that. if the russia global power, we saw them in afghanistan.. russia well known how to bomb innocent people, HOLD ON UKRAINE WHEN WE GET IN WAR, WELL BE FIGHT TOGETHER.. dont afraid their nukes.. their nukes rusted cannot even be launchable. fucking russia... attacking to innocent people for nothing."

thealphazoid 16 год назад
"rOssians, stay in Shitberia. You are not welcomed
Героям слава!"

Нагадаємо, турецький винищувач збив російський бомбардувальник 24 листопада. Близько 9.20 за місцевим часом той порушив повітряний простір Туреччини неподалік кордону з Сирією. Протягом 5 хв. російські пілоти не реагували на зауваження. Після 10 попереджень два винищувачі збили бомбардувальник. Упав він на території Сирії. Пілоти катапультувалися. Один із них потрапив до сирійських повстанців.

Зараз ви читаєте новину «Український відеоролик про турецьких пілотів викликав ажіотаж у мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути