вівторок, 23 вересня 2014 07:14

Україну очікують дощі і холод

23 вересня внаслідок активної діяльності циклону та його атмосферних фронтів в Україні очікується суттєве ускладнення погоди. У більшості областей пройдуть дощі, місцями опади досягатимуть значень сильних, пориви північного вітру становитимуть 15-22 м/с, передає УНН з посиланням на погодний портал opogode.ua.

Температура повітря знизиться. У денні години вона не перевищить +8+15 градусів. Лише на сході та в південній частині очікується +14+20 градусів.

У західній частині пройдуть дощі, вночі місцями сильні опади. Температура повітря вночі +4+10, вдень +8+13 градусів.

У північних областях очікується дощова погода, вдень – сильні опади та штормовий вітер. Температура повітря вночі +5+10, вдень +9+15 градусів.

У центральних областях пануватиме дощова вітряна погода. Температура повітря вночі +5+11, вдень +10+15, у Дніпропетровській області до +19 градусів.

На сході України вночі очікуються місцями невеликі дощі, вдень помірні та сильні опади. Температура повітря вночі +5+10, вдень +14+20 градусів.

У південній частині пройдуть помірні та сильні дощі. Температура повітря вночі +8+14, вдень +15+20 градусів, в Одеській та Миколаївській областях похолодає до +10+15 градусів.

У Києві 23 вересня пануватиме дощова вітряна погода, місцями передбачаються сильні дощі. Температура повітря вночі та вдень буде однаковою, +9+13 градусів.

Вітер в Україні - північний, 5-12 м/с, пориви 15-22 м/с, на півдні можливо до 25-27 м/с.

Зараз ви читаєте новину «Україну очікують дощі і холод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути