пʼятниця, 08 листопада 2013 18:59

Українські геї провели невдалий пікет під посольством РФ

Оскільки мене запрошували до Головкому на прес-конференцію як опонента після київського гей-параду і оскільки я є учасником громадського руху "Україна без ЄС", мені захотілося подивитися на цей пікет, так пафосно описаний у цьому героїчному прес-релізі:

"Українська міліція брутально перервала перебіг монопікету "Європа - це свобода. Росіє, відпусти нас!", організованого громадською ініціативою "Провідний гей-загін України" біля посольства Російської Федерації.

Монопікет був організований на знак протесту проти втручання Російської Федерації у внутрішні справи України та проти гомофобної політики цієї держави.

Ми вражені неприхованою підтримкою нацизму і нетерпимості щодо ЛГБТ-спільноти в Росії. Ми змушені констатувати, що хвиля насильства з подачі нашого північного сусіда накрила й Україну. Зокрема, 1 листопада невідомі спіймали й облили фарбою одного з відвідувачів гей-клубу на вулиці Заньковецької. Як нам відомо, постраждалий написав заяву в міліцію, але винні й досі на волі.

Дійшло до того, що по Україні безкарно розгулює російський нацист "Тесак", який свої нелюдські та протизаконні знущання з гомосексуалістів фіксує на відео (!).

Доки вся Україна та Європа спостерігають за спектаклем навколо підписання Асоціації з ЄС, українські правоохоронці потурають (і не виключено, що сприяють) антиєвропейським проявам гомофобії та брутального порушення прав людини. Зокрема, не покарані учасники нападу на відвідувача гей-клубу 1 листопада. Й далі їздить територією України російський нелюд-нацист Марцинкевич.

Як символ репресій проти гомосексуалістів у "братніх" Україні та Росії наш гей-загонівець одягнув гамівну сорочку (смирительная рубашка). Напевне, цей символ не сподобався міліції. Сьогодні ми мали ще одне підтвердження бездіяльності влади - монопікет біля російського посольства довелося зупинити через активну протидію міліціонерів.

Ми висловлюємо рішучий протест проти гомофобної й антиєвропейської політики Росії та їхніх прибічників в Україні. Ми не зупинимо свою боротьбу і надалі продовжимо збурювати суспільний псевдоспокій своїми акціями урбаністичного протесту".

Громадянська ініціатива "Провідний гей-загін України".

Розповідаю як очевидець із камерою. Журналістів було приблизно п'ятеро, одна камера на штативі, друга в мене. Гомосексуалістів - троє осіб. Один - худий і кульгавий, другий у куртці з капюшоном і третій в різноколірній гамівній сорочці з непоказним плакатиком. Вони стали неподалік російського посольства. Журналісти побігли фотографувати. Трійка пікетників рушила до посольства, де їх зустріли українські міліціонери, що патрулюють будівлю.

 

Правоохоронець звелів: "Покажіть дозвіл на пікет!". Чоловік у гамівній сорочці показав йому скан у мобільному телефоні. І додав, що прихопити оригінал документа вони не додумалися. На це міліціонер усміхнувся і сказав, що без такого дозволу перед посольством робити нічого не можна, а з документом хоч стрибайте на батуті. От, власне, і все знущання кривавої української міліції з нещасних гомосексуалістів, які щосили прагнуть до Європи. Відбулася недовга суперечка, що, мовляв, усе є, зараз підвезуть, потім чоловік у гамівній сорочці пройшов по бордюрі Повітрофлотського проспекту перед парковкою посольства, журналісти його сфотографували, і на цьому пікет закінчився. Усе дійство тривало щонайбільше 30 хв.

 

Що сказати: ЛГБТ-співтовариство, мабуть, вирішило отримати чергові гроші з-за кордону й улаштувало цей невиразний флеш-моб. Росія як країна, що чинить відкритий спротив гомосексуалізації планети, безумовно, - наче кістка в горлі для гомосексуалістів світу. Й наші хирляві та охлялі геї вирішили з притупуванням станцювати в унісон світовому кодлу. Видовище, звісно, жалюгідне. Не те що було під час травневого гей-параду, коли приїхали десятки вгодованих і ставних англомовних геїв, які зайняли практично всю прес-залу Головкому.

 

Геї мирно розійшлися, обіцяли повернутися з дозволом і розродилися такою собі бойовою листівкою своєї гейської безперервної війни. У російському посольстві, здається, навіть не помітили цієї великої битви.

 

Зараз ви читаєте новину «Українські геї провели невдалий пікет під посольством РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

129

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути