субота, 11 липня 2015 04:22

Україна та Італія узгодили відкриття трьох нових автобусних маршрутів

Україна та Італія узгодили відкриття трьох нових автобусних маршрутів
Фото: www.5.ua

На засіданні українсько-італійської комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень було погоджено відкриття трьох нових регулярних сполучень: Пескара - Луцьк, Рим - Львів, Пескара - Львів. Ще п'ять маршрутів розглянуть пізніше.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

"7-8 липня у Римі відбулося засідання змішаної українсько-італійської комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень. У результаті переговорів українсько-італійська змішана комісія погодила відкриття трьох нових регулярних сполучень: Пескара - Луцьк, Рим - Львів, Пескара - Львів. Ще п'ять маршрутів домовилися розглянути та затвердити в процесі листування", йдеться в повідомленні.

Українську делегацію очолив перший заступник міністра інфраструктури України Володимир Шульмейстер. Головою італійської делегації виступив генеральний директор Генерального директорату автодорожних та комбінованих перевезень Міністерства інфраструктури і транспорту Італії Енріко Фіноккі.

Сторони обговорили низку чутливих для перевізників питань, зокрема, переглянули існуючі регулярні пасажирські маршрути між Україною та Італією та узгодили квоту дозволів на здійснення міжнародних вантажних перевезень у 2016 році.

За результатами переговорів сторони підтвердили намір розвивати перевезення і обмін товарами за рахунок дозволів для комбінованих перевезень та змішаних італійсько-українських рухомих складів.

"В умовах складної економічної ситуації в Україні інтермодальні перевезення можуть стати якщо не панацеєю, то точно потужним поштовхом для змін у галузі. Застосування комбінованих транспортних рішень (таких як залізниця-автошляхи або море-автошляхи) сприятимуть розвитку всієї системи", - прокоментував домовленості заступник міністра.

Зараз ви читаєте новину «Україна та Італія узгодили відкриття трьох нових автобусних маршрутів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути