четвер, 06 листопада 2014 13:03

"Вбиті" батьки "обколотого карателями" хлопчика, виявилися живими

"Вбиті" батьки "обколотого карателями" хлопчика, виявилися живими

Після виходу в ефірі федерального каналу "НТВ" сюжету про черговий хлопчика, нібито постраждалого від Нацгвардії України, облдержадміністрація Донецька встановила особу неповнолітнього і розшукала його "убитих" батьків.

Про це повідомив сайт Донецької облдержадміністрації.

Батьки хлопця з жахом побачили на каналі "НТВ" сюжет про свого сина, де говорилося, що їх самих "вже немає в живих". Відразу звернулися до райдержадміністрації, де повідомили, що представники Національної гвардії або інших військових формувань в їх сім'ю не приходили, тому не застосовували до них силу і тим більше не вбивали, як про це розповіли російські ЗМІ.

На прохання батьків допомогти встановити місцезнаходження їхнього сина, спеціалісти служби у справах дітей з'ясували, що дитину утримують в Донецьку. У так званій ДНР батькам запропонували з документами приїхати в захоплену будівлю облдержадміністрації.

З'ясувалося, що хлопця звуть Станіслав. Він народився в 2002 році. Перебуває на обліку в службі у справах дітей Красноармійської райдержадміністрації як схильний до бродяжництва. Він неодноразово тікав з дому, потрапляв до притулку, звідки його повертали в родину.

У батьків Станіслава є велике домогосподарство в селі Червоний Лиман Красноармійського району. Крім нього в родині ще троє дітей, молодшому з яких два місяці.

"Це хвора дитина зі встановленим діагнозом. Він часто говорить неправду. Може ходити по селу і розповідати перехожим, що він усиновлений, хоча це не відповідає дійсності. Може збрехати про що-небудь", - розповідає начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Віра Сагайдак.

Зараз ви читаєте новину «"Вбиті" батьки "обколотого карателями" хлопчика, виявилися живими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути