пʼятниця, 11 червня 2010 20:07

Ювілейна "Коронація слова" зібрала купу зірок (ФОТО)
14

Фото: Фото Ольга Камєнєва/Gazeta.ua

10 червня у столичному виставковому центрі "АккоІнтернешнл" відбувся конкурс "Коронація слова". На сцені виступали співаки Віталій Козловський, Василь Лазарович, Злата Огневич та танцівник Сергій Костецький.

"Щороку кількість та якість робіт, які надійшли на конкурс, збільшується. Переможців ми обирали чесно. Спочатку всі отримані твори читали двоє експертів – представник видавництва та літературознавець. Твори, які набрали найбільшу кількість балів, передавали на розгляд журі. Переможцями стали ті, хто набрав найбільшу кількість балів. Всі роботи були підписані псевдонімами. До останнього моменту жоден із членів журі не знав справжніх імен переможців", - розповів кореспонденту Gazeta.ua виконавчий директор конкурсу Олексій Власов.

Переможцем у номінації "Романи" стала Ярослава Бакалець із села Ралівка Самбірського р-ну, що на Львівщині. Кращою п'єсою визнали "На прізвисько Цинцінат" Едуарда Богуша. Кращим кіносценарієм – рукопис Ії Мислицької та Валентина Васяновича "Креденс". Перемогу у номінації "Пісенна лірика про кохання" - вірш Володимира Шинкарука "Стояли поруч".

Переможці отримали статуетки у вигляді жіночої фігури та 20 тис. грн. премії.

Зараз ви читаєте новину «Ювілейна "Коронація слова" зібрала купу зірок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути