середа, 02 липня 2014 15:33

У Полтаві поховали брата мільярдера Веревського
6

Фото: Анна ЛАКИЗА

Сьогодні, 2 липня, об 11.00 в Свято-Успенському соборі в Полтаві в центрі міста біля Білої альтанки відбулося прощання з киянином 31-річним Богданом Кириченком. Він — двоюрідний брат українського мільярдера Андрія Веревського та зять мера Полтави Олександра Мамая. 29 червня чоловіка знайшли мертвим в лісі під Києвом, він помер під час велосипедної прогулянки від приступу гострого панкреатиту.

На прощання прийшло близько сотні людей. Люди несли квіти з синьо-жовтими стрічками. Були присутні Олександр Мамай, який підтримував доньку Наталію Мамай-Кириченко. Також з великим букетом червоних троянд приїхав Андрій Веревський.

"Богдан був патріотом своєї держави, приїхав з Росії, але з сьомого класу почав говорити тільки українською. Тому його недарма обгорнули в синьо-жовтий стяг, - сказав наприкінці панахиди архієписком Полтавський та Кременчуцький Федір".

Товариші розповіли, що чоловік дійсно розмовляв виключно українською.

"За кордоном завжди підкреслював, що він українець. Постійно носив вишиванку. Брав участь у подіях на майдані, - розповів один із друзів, не назвався".

Андрій Веревський з журналістами не спілкувався, послався на зайнятість. Після панахиди на чорному мікроавтобусі "Фольцваген" разом із родичами поїхав на Єврейське кладовище в Полтаві. Там поховали Богдана Кириченка.

Чоловік працював у рекламному бізнесі, в нього залишилося двоє малих доньок. В соціальних мережах товариші зазначають, що Богдан був сміливим, спортсменом, любив кататися на лижах, їздив із київським "Ультрас" вболівати за "Динамо". Під час подій на майдані був в перших рядах, коли "беркутівці" розганяли народ.

Родичі не пов'язують його смерть з родинними зв'язками із Веревським та Мамаєм.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві поховали брата мільярдера Веревського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути