середа, 27 січня 2016 05:14

У Мар'їнці відбувся бій, поранений український військовий

У Мар'їнці відбувся бій, поранений український військовий
Фото: Facebook

У Мар'їнці був бій з бойовиками в результаті якого український боєць отримав поранення, пише журналіст Андрій Цаплієнко на сторінці в Facebook.

"Знову Мар'їнка, знову поранений боєць, якого я добре знаю. Сорок хвилин тому закінчився бій. По позиціях "Бунгало", "Центр" і іншим ВОПам на "передку" валили з усього, що було під рукою у "сепаров". Хоча, чому "сепаров"? За повідомленням нашої агентури, в районі Мар'їнки проходять бойове злагодження кадрові морські піхотинці РФ. Тренуються на наших хлопців, як на полігоні", - написав Цаплієнко.

За його словами, бойовики атакували українських військових близько 20:00 як тільки спостерігачі ОБСЄ покинули район Мар'їнки. "Думали, що не отримають "відповіді". Але помилилися. Бій тривав три години. Закінчився у двадцять три нуль", - повідомив журналіст.

За його словами, поранений український військовий з позивним "Ведмідь" - простий шутер, з мобілізованих, але надзвичайно сміливий чоловік. У нього обсипало осколками руку, він буде жити.

Зараз ви читаєте новину «У Мар'їнці відбувся бій, поранений український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути