середа, 17 грудня 2014 01:53

У Львові діти власноруч готують печиво для солдатів
21

Фото: Ярослав Тимчишин

16 грудня у Львові Перша мобільна дитяча майстерня тістечок провела акцію "Випічка для Солдата", ініційовану юнацьким крилом ГО "Борець" – "Юнокрили" – та ГФ "Народна Самооборона" спільно з керівництвом музичної школи імені Соломії Крушельницької.

Організатори надали можливість молодому поколінню львів'ян висловити свою подяку сучасним українським героям, привітавши їх із святом Святого Миколая домашньою випічкою. До приготування печива та солодощів, крім активістів та організаторів, долучилися вихованці музичної школи ім. С. Крушельницької, школярі, які дізналися про акцію з соціальних мереж та від своїх друзів. Під українські пісні вимішували і викачували тісто і старші, і зовсім маленькі діти.

Діти подарують смачні гостинці військовослужбовцям під час концерту на свято Миколая, організованого учнями музичної школи-інтернат ім. С. Крушельницької, а також почастують печивом поранених бійців у військовому госпіталі.

Шестирічна Христинка, наймолодший кондитер дитячої майстерні тістечок, каже, що сама любить печенька і думає, що військові теж їх люблять. Малеча сама захотіла допомагати іншим дітям.

"Наша Христинка вже і малюночки малювала, і відкритки для військових передавала. Вона взагалі любить робити випічку, і їй буде цікаво зробити печиво", – розповідає мама Христинки.

Необхідними продуктами дитячу майстерню тістечок забезпечило ТзОВ "Львівхолод".

Зараз ви читаєте новину «У Львові діти власноруч готують печиво для солдатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути