Ексклюзиви
понеділок, 23 грудня 2013 11:55

У київських школах діти грають у "Беркут"

У київських школах діти грають у "Беркут"
Фото: ipress.ua

У київських школярів з'явилися ігри, присвячені "Беркуту" - міліцейського спецпідрозділу, який влада використовували для розгону учасників "Євромайдану". Про це пишуть "Вести".

У "Беркут", за інформацією видання, грають, зокрема, учні спецшколи № 155, розташованої в Шевченківському районі. Про один з таких випадків розповіла телеведуча Марічка Падалко на своїй сторінці в Facebook. Син - першокласник розповів їй, що він з однолітками грав в "беркутів" і "людей".

"Ну, "беркути" повинні наздоганяти "людей", і "вдарити" їх ( торкнутися рукою) 20 разів, - пояснив правила хлопчик. - Хто отримає 20 "ударів" сам стає "беркутом", а "беркут" замість нього стає "людиною". У коментарях до цього запису деякі батьки повідомили, що в ігри на тему "Беркута" грають і їхні діти теж. З розповіді однієї дитини, "у нас була революція, третьокласники були "беркутом" і ганялися за нами". Шкільні вчителі, як зазначає видання, на такого роду розваги реагують по-різному: одні не бачать в цьому нічого поганого, інші обіцяють провести "виховну роботу".

Бійці "Беркута", нагадаємо, в ніч на 30 листопада жорстко розігнали мітинг прихильників євроінтеграції, що проходив на Майдані Незалежності. При розгоні були побиті десятки людей. Припинити протестні акції владі при цьому не вдалося: мітингувальники незабаром зібралися знову.

Зараз ви читаєте новину «У київських школах діти грають у "Беркут"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути