Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2013 11:32

У Києві закрили секс-шоп, на який поскаржились Азарову

На столичному Печерську сьогодні вночі зник секс-шоп "Шпілі-вілі". Він знаходиться навпроти входу у супермаркет "Велика кишеня", який вчора інспектував прем'єр-міністр Микола Азаров.

Автор: Фото: Богдана Євсєєва
  В ніч на 6 лютого секс-шоп закрили і забрали вивіску
В ніч на 6 лютого секс-шоп закрили і забрали вивіску

"Близько другої ночі до кіоску під'їхала вантажівка. Власник та ще один чоловік мовчки винесли та склали у машину коробки із товаром. Потім зняли вивіску", - розказує продавець із сусіднього кіоску.

Представлятися не хоче. Пояснює, що його можуть так само звідси "попросити".

"Ви ж розумієте, що просто так без дозволів тут ніхто нічого продавати не буде. Вони, як і ми, мали всі документи. За один день їх зачинили. Через Азарова", - додає чоловік.

"Шпілі-вілі" відкрився три тижні тому. Продавці із сусідніх магазинів кажуть, що роззнайомитись із продавцем та власником не встигли. Шкодують, що не пішли і не роздивились асортимент.

Вчора зранку секс-шоп не працював через приїзд прем'єр-міністра. Він був зачинений жалюзі. У вікнах красувались манекени у звабливій білизні. За півгодини до приїзду голови уряду магазин "приховали" мікроавтобусом.

Автор: Фото: Тарас Подолян
  "Шпілі Вілі" - магазин для любові. 5 лютого вивіска ще була
"Шпілі Вілі" - магазин для любові. 5 лютого вивіска ще була

У супермаркеті місцевий житель Ярослав Діденко поскаржився Азарову на проблеми в магазині та районі. Пояснював, що магазин прибрали тільки на один день. До цього тут бігали тварини, продавали прострочені та зіпсовані продукти. Скаржився, що цей магазин єдиний продуктовий в окрузі. І місцеві жителі змушені все терпіти. Також додав, що має двох дітей, з якими змушений ходити в магазин повз секс-шоп. Біля супермаркету на площі наставили кіосків як у Шанхаї.

Прем'єр відреагував тільки на секс-шоп. Наказав столичним чиновникам розібратись із магазином.

Зараз ви читаєте новину «У Києві закрили секс-шоп, на який поскаржились Азарову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

96

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути