вівторок, 30 жовтня 2012 22:13

У Києві оголосили рейтинг найкращих роботодавців
10

Фото: Фото: Володимир Мукан

Минулого тижня у столичному готелі "InterContinental" нагородили переможців конкурсу "Премії HR-бренд Україна 2012". У заході взяло учать 42 проекти від 33 компаній.

Кращими визнали тих, які створюють комфортні умови для своїх працівників. Переможців оголосили у чотирьох номінаціях - "Регіон", "Столиця", "Світ", "Україна".

У номінації "Регіон" переміг "Агрохолдинг Мрія", металургійна компанія "Інтерпайп" та мережа магазинів "Єва". У номінації "Столиця" - консалтингова компанія Ernst&Young, мережа ресторанів "СушиЯ", комунікаційний холдинг Atlantic Group. В номінації "Україна" - ІТ-команія SoftServe, агропромислова компанія "АгроСоюз", банк ПУМБ. У номінації "Світ" - металургійна компанія "Інтерпайп", автомобільний холдинг "Атлант-М", торгівельна мережа магазинів побутової техніки "Фокстрот".

"Кожна компанія представила свій проект, спрямований на роботу із персоналом. Було багато проектів світового рівня, але в той же час в Україні безліч тих компаній, де HR є на рівні феодалізму, - сказала Анна Власова, представник журі. - Завдання премії було показати кращі зразки HR".

Компанія HeadHunter вже другий рік поспіль організовує такий захід.

"Завдяки нашому конкурсу провідні компанії діляться своїм досвідом роботи із персоналом, - каже генеральний директор "HeadHunter Україна" Марина Маковій. - Ми навіть ввели номінацію "Світ". Переможці цієї номінації представлятимуть свої проекти на міжнародному конкурсі".

Серед найцікавіших проектів, які презентували переможці, є "Школа механіків" від "Атлант-М". У рамках цього корпоративного навчального курсу команди із 20 автосалонів мережі мають заспокоювати підставних неврівноважених клієнтів, швидко знайти несправність в автомобілі та її усунути, грамотно оформити документи.

Завдяки впровадженню "Школи директорів" - проекту мережі "Фокстрот"- текучість керівного складу скоротилася у 4 рази, внутрішнім кадровим резервом закривається понад половина керівних вакансій різних магазинів.

Аудиторсько-консалтингова компанія Ernst & Young впровадила програму "Wellness", що вирішує актуальне питання балансу роботи й особистого життя співробітників і задоволення їхніх емоційних потреб.

"Програма включає у себе проведення тренінгів із розвитку навичок управління часом, організацію спортивних заходів і багато іншого, - каже Марина Захар'їна, керівник служби персоналу Ernst & Young. - Ми зацікавлені в тому, щоб у співробітників була можливість приділяти час своєму емоційному та фізичному здоров'ю — це важлива умова ефективної роботи. Тож ми компенсуємо частину витрат працівників на заняття у спортивних секціях, встановили в офісі тенісний стіл, організували клуби за інтересами. Нещодавно в офісі був проведений День здоров'я — ми запросили лікарів для надання консультацій співробітникам у робочий час ".

Зараз ви читаєте новину «У Києві оголосили рейтинг найкращих роботодавців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути