пʼятниця, 17 січня 2014 17:18

У Києві оголосили конкурс для молодят, які познайомилися в метро

У Київському метропорлітені оголосили конкурс "Метро єднає серця". Усім парам, які зустріли своє половинку в метро, пропонують надіслати свою лав-сторі. Переможцям влаштують фотосесію та нічну екскурсію на платформу станції, де вони познайомилися.

Першими взяти участь у конкурсі зголосилися Василь та Людмила Лісові. За рік після знайомства вони одружилися.

"Того вечора їхав на станцію метро Харківська.  Спочатку у вагоні стояв. А на Позняках, коли звільнилося місце, підсів до дівчини, яка дрімала у навушниках. Поїзд зупинився на кінцевій, але дівчина продовжувала спати і виходити не збиралася. Я підійшов до неї, легенько торкнув за лікоть і сказав: "Дівчино, не проспіть свою зупинку". З метро ми вийшли разом. Людмила розказала, що повертається з футбольного матчу "Металіст-Динамо". Перед тим, як їхати на роботу, вдома я теж його дивився. Провів її додому і взяв номер телефону", - розповів Василь Лісовий кореспонденту Gazeta.ua.

"Зателефонував через 6 днів. Запросив у бар, в якому мали транслювати матч за участю збірної України. Вона погодилася, бо страшенно любить футбол. Вже після першого побачення я по-справжньому у неї закохався. А я Людмилі не подобався. Вона сказала, що не любить хлопців із довгим волоссям і які палять. Я мав обидва недоліки. Щоб завоювати її прихильність, постригся і розпрощався із шкідливим звичками. Постійно писав їй СМС, дарував квіти і цукерки", - додав він.

За три місяці Василь та Людмила почали жити разом. За півроку вирішили одружитися.

"Пропозицію зробив на кухні. По телевізору йшов серіал "Інтерни". Якраз показували сцену, як головний герой робить пропозицію своїй подрузі. Я витягнув коробочку з обручкою і простягнув її Людмилі. Вона погодилася одразу. Весілля було скромним. На розпис запросили найближчих родичів і друзів. Випили шампанського і поїхали в бар, в якому відбулося наше перше побачення", - поділився Василь.

Зараз ви читаєте новину «У Києві оголосили конкурс для молодят, які познайомилися в метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути