понеділок, 26 вересня 2011 10:06

У 7-зірковому готелі для тварин є спортзал, басейн та лімузин
9

Фото: Фото: urbantailsdubai.com

Цього літа в Дубаї відкрився перший у світі 7-зірковий готель для домашніх тварин під назвою "Urban Tails". Власники закладу стверджують, що ця подія викликала такий фурор серед туристів, що весь сезон від клієнтів не було відбою.

Готель - це собачо-котячий еквівалент найрозкішнішого готельного комплексу в ОАЕ - "Бурдж аль-Араб". Автором проекту стала ірландка Ейдін О'Мара, яка з 2004 року живе в Дубаї. Вона вирішила створити готель тоді, коли задумалась про нещасних домашніх вихованців, яких не пускають на громадські пляжі та в парки курортного міста. Крім того, О'Мара вважає, що якість послуг з догляду за тваринами в Еміратах гірша ніж у Європі.

В її 7-зірковому комплексі є номери для 70 собак і 40 кішок, а також персонал, який обіцяє піклуватись про них з повною віддачею. На всій території готелю розміщені веб-камери, підключившись до яких господарі можуть у будь-який час подивитись, як поживають їхні улюбленці та дізнатись, чи не ображають їх там. У жилих зонах встановлені динаміки, з яких звучить класична музика, що заспокоює тварин. У кожному номері є кондиціонер і плазмовий телевізор - на думку авторів, звуки цих пристроїв повинні нагадувати тваринкам їхній рідний дім.

Крім того, в готелі є спортзал, басейн, навчальний табір і бутик. А за окрему плату тварині можуть надати лімузин і особистого дворецького. Ціни в "Urban Tails" варіюються від 30 $ до 68 $ за ніч. Усі зручності та ігрові майданчики спеціально розроблені так, щоб вони видавали мінімум шуму й допомагали розслабитись. О'Мара стверджує, що тваринам це все настільки подобається, що їх іноді доводиться "за вуха" витягувати з номера.


Зараз ви читаєте новину «У 7-зірковому готелі для тварин є спортзал, басейн та лімузин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути