неділя, 31 серпня 2014 11:29

Тисячі добровольців прийшли у військомати Дніпропетровщини

Тисячі добровольців прийшли у військомати Дніпропетровщини
Фото: espreso.tv

В районні військові комісаріати Дніпропетровської області добровільно, без виклику повісткою, прибули майже 3000 громадян.

Про це повідомив заступник військового комісара обласного військового комісаріату по роботі з особовим складом підполковник Сергій Полуциган, пише офіційний сайт Міноборони України в неділю.

"У період проведення етапів третьої черги мобілізації з області були покликані військовозобов'язані рядового, сержантського і офіцерського складу запасу, які приступили до виконання службових обов'язків по захисту територіальної цілісності Української держави. За цей час у війська поставлено більше 500 одиниць техніки", - цитує Полуцигана прес-служба Міноборони.

Також він зазначив, що в Дніпропетровській області сформовані три батальйону територіальної оборони і продовжується формування ще одного підрозділу територіальної оборони, термін готовності якого - середина вересня.

"Жоден з мобілізованих не буде відразу направлений виконувати бойове завдання в зону АТО без підготовки на полігоні. Відновлення військових навичок триватиме в обсягах та за програмою підготовки, в залежності від військових спеціальностей", - підкреслили у військовому відомстві України.

Зараз ви читаєте новину «Тисячі добровольців прийшли у військомати Дніпропетровщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути