середа, 14 вересня 2011 15:26

Туристи сплутали міста для бронювання готелів в Англії та Новій Зеландії

Туристи сплутали міста для бронювання готелів в Англії та Новій Зеландії

Південноафриканська сімейна пара, яка відправилась до Нової Зеландії на чемпіонат світу з регбі, виявилась за 19 тисяч кілометрів від заброньованого на час перебування в країні в південно-західній частині Тихого океану готелю.

Виявилось, що туристи помилково замовили номер в готелі не в новозеландському Істборні, а в англійському населеному пункті з такою ж назвою.

Як розповів глава сім'ї Майкл Адендорфф, кілька тижнів тому він забронював для себе та своєї дружини Санетті номер у готелі Majestic Hotel в Істборні. За словами південноафриканця, він не мав уявлення про те, що переплутав два різних Істборни, і випадково замовив номер в Англії. Помилка виявилась, коли Адендорффи безуспішно намагались відшукати свій готель по GPS-навігатору в невеликому містечку Нової Зеландії.

Південноафриканські любителі регбі вирішили поцікавитись у місцевих жителів, де знаходиться готель Majestic Hotel, і звернулися з цим питанням до співробітниці однієї з аптек. Жінка повідомила Адендорффам, що в Істборні немає готелів, а також вказала парі на те, що те місто, в якому вони забронювали готель, насправді знаходиться в Англії.

Бажаючи допомогти прихильникам регбі з Південної Африки, співробітниця аптеки запропонувала їм переночувати у неї вдома, і навіть зводила повечеряти та подивитись трансляцію регбійного матчу Нова Зеландія - Тонга.

Туристи зазначили, що всі новозеландці, з якими вони зустрілися в Істборні, їм дуже сподобалися. "Вони, звичайно, підняли на сміх нашу жахливу помилку, але всі були дуже милі й доброзичливі", - заявив Майкл Адендорфф.

Чемпіонат світу з регбі стартував 9 вересня і завершиться 23 жовтня. У турнірі беруть участь 20 команд з різних країн світу. Матчі першості проходять в 11 містах Нової Зеландії.

Зараз ви читаєте новину «Туристи сплутали міста для бронювання готелів в Англії та Новій Зеландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути