пʼятниця, 18 грудня 2009 13:53

Турчинського поховають поряд з вітчимом (ФОТО)
6

Прощання зі спортсменом, телеведучим, актором і шоуменом Володимиром Турчинським проходить в храмі Сергія Радонезького в Москві.

Друзі та колеги Турчинського несуть в храм квіти. Серед тих, хто прийшов попрощатися, - режисер Борис Грачевський, спортсмен Дмитро Носов, шоумен Оскар Кучера, співаки Ілля Зудін і Кирило Андрєєв.

Закрита труна з тілом Володимира Турчинського знаходиться в центрі храму. Ті, хто прийшов, тримають в руках квіти і свічки. Охочих попрощатися так багато, що двері в храм доводитися тримати відкритими.

Борис Грачевський розповів, що бачився з Володимиром близько місяця тому. За словами режисера, Турчинський говорив, що йому недобре, але тоді цим словам він не надав особливого значення.

"Це велика втрата", - відзначив Грачевський.

За попередніми даними, Володимир Турчинський буде похований на кладовищі поряд з храмом, де він півтора роки тому вінчався зі своєю дружиною Іриною. Після завершення релігійного обряду і цивільної панахиди тіло шоумена доставлять в селище Воскресенське Ногінського району і поховають поряд з вітчимом.

Нагадаємо, що 46-річний Турчинський помер в середу, 16 грудня, в своєму заміському будинку. Рано вранці спортсмен відчув себе погано, знепритомнів і впав. Прибулі через декілька хвилин медики вже не змогли повернути його до життя. За попередніми даними, причиною смерті артиста стала гостра коронарна недостатність, яка була обумовлена порушенням прохідності однієї з артерії.

Разом з тим в слідчому управлінні Слідчого комітету при прокуратурі Росії по Московській області відзначили, що поки не мають офіційного висновку судової медичної експертизи за фактом смерті Володимира Турчинського. Співробітники правоохоронних органів повідомили, що перевірка всіх обставин смерті шоумена може зайняти до 10 днів. При цьому вони повідомили, що на тілі артиста не було виявлено ніяких зовнішніх і внутрішніх пошкоджень, які могли б свідчити про насильницький характер його відходу з життя.

Дни.ру

Фото: Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Турчинського поховають поряд з вітчимом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути