четвер, 17 грудня 2009 13:14

Турчинський відганяв від Дмитра Малікова прихильниць (ВІДЕО)

Турчинський відганяв від Дмитра Малікова прихильниць (ВІДЕО)

Друзі та колеги поділилися спогадами про роботу з Володимиром Турчинським. Відомий спортсмен, радіо- та телеведучий помер в середу на 47-му році життя, ймовірно, від серцевого нападу.

Дмитро Маліков познайомився з Турчинським 20 років тому. Коли співак тільки починав гастролювати по країні, спортсмен працював в його охороні.

"Я не пам"ятаю, як він потрапив до мене, але у нас склалися хороші стосунки, ми два роки працювали. Він відганяв прихильниць, хоча сам був людиною стриманою та відданою", - розповів Маліков.

Генеральний директор "Академії сили", близький друг спортсмена Віталій Сидоров вважає, що саме Турчинський "підняв російських силачів на той рівень, на якому вони знаходяться сьогодні".

"Він практично розбив той міф, що людина з величезними м"язами - це тільки великі м"язи. Він довів, що силачі ще й думати уміють", - сказав Сидоров.

Актриса Дарина Мельникова вважає Володимира Турчинського, з яким познайомилася на зйомках фільму, своїм вчителем.

"Це була перша людина в Москві, яка підтримала і допомогла мені. Він і потім допомагав мені надалі. Ми якось здружилися з ним, він повірив в мене", - пояснила Дарина Мельникова.

Володимир Турчинський народився в Москві в сім"ї військового. З дитинства захоплювався спортом, займався боротьбою, потім самбо. У 10 років став срібним призером першості Москви з боротьби, в 16 років виконав норматив майстра спорту. Перша слава прийшла до Турчинського завдяки шоу "Бої гладіаторів", де він був відомий як Динаміт. Потім його визнали кращим атлетом Росії. Кар"єру на телебаченні Владимир Турчинський почав в проекті "Star-Старт", потім почав вести програми "Мама, тато, я - спортивна сім"я", "Фактор страху", "Найсильніша людина", а також гумористичні шоу "Сміх без правил" і "Забійна ліга".

Прощання з Володимиром Турчинським відбудеться в п"ятницю 18 грудня в храмі у Вєшняках.

 

За матеріалами РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Турчинський відганяв від Дмитра Малікова прихильниць (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути