субота, 05 грудня 2015 12:10

Терористи на Донбасі готують провокацію до дня Збройних Сил України

Терористи на Донбасі готують провокацію до дня Збройних Сил України
Фото: Facebook

Терористи мають намір дискредитувати Збройні Сили України напередодні Дня Збройних Сил. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Українським військовим зокрема стало відомо про наміри терористів оприлюднити інформацію про загибель мешканки Зайцевого внаслідок розриву гранати автоматичного гранатомету АГС, з якого нібито вели вогонь українські військовослужбовці. Найближчим часом терористи збираються оприлюднити таку інформацію в ефірі та у мережі інтернет.

"Для цього бойовики в даний час висуваються на місце події з метою надання хибних коментарів та введення в оману спостерігачів Спільної моніторингової місії ОБСЄ. У зв'язку із зазначеним, Штаб АТО повідомляє наступне. 9-ї до12-ї години вчорашнього дня противник провів жорстокий обстріл наших позицій поблизу Зайцевого із 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. У відповідь українські військовослужбовці вели вогонь тільки зі стрілецької зброї. Перекладання на Збройні Сили України відповідальності за власні воєнні злочини є типовою рисою роботи інформаційно-пропагандистської машини Кремля", - наголосили в прес-центрі.

Зараз ви читаєте новину «Терористи на Донбасі готують провокацію до дня Збройних Сил України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути