четвер, 03 листопада 2011 09:07

Стюардеси знялися в нижній білизні для "благодійного" ??календаря

Бортпровідниці ірландської авіакомпанії Ryanair знялися в нижній білизні для п'ятого щорічного календаря, який компанія випускає в рамках благодійної акції.

Доходи від календаря "Дівчата Ryanair", на якому будуть зображені стюардеси в нижній білизні, підуть на рахунок компанії DEBRA, фонду, що забезпечує підтримку пацієнтам, які  страждають генетичними захворюваннями шкіри.

Як сказав представник Ryanair Стівен МакНамара, зібрані гроші будуть використані для транспортування 50 дітей, які страждають шкірними хворобами, і їх батьків на канікули в Малагу за підтримки фонду DEBRA.

У рамках акції перевізник планує зібрати близько 85 тис. фунтів.

Календар можна буде придбати на борту літаків Ryanair, в представництвах DEBRA в Іспанії та Ірландії та на сайті авіакомпанії (www.ryanair.com). Коштувати він буде 8,5 фунти.

У минулому році кошти від продажу календаря також були спрямовані на благодійність. Тоді представник Партії праці Мері Ханібол звинуватила авіакомпанію в "сексуалізації" авіаційної сфери і назвала акцію "відчайдушною боротьбою за прибуток".

Виконавчий директор авіакомпанії Майкл О'Лірі у відповідь на звинувачення політика назвав її "невеселою" і надіслав їй окрему копію календаря, повідомляє Daily Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Стюардеси знялися в нижній білизні для "благодійного" ??календаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути