пʼятниця, 03 лютого 2012 12:17

Створили апарат для передачі поцілунків з силіконовими губами

Хумана Самані, дослідник штучного інтелекту з Сінгапуру, розробив робота для передачі поцілунків на великі відстані, якого він назвав Kissenger (поєднання слів kiss - поцілунок і messenger - посланник).

Ним можна користуватися під час Інтернет-чатів, поряд з веб-камерою і мікрофоном. Kissenger створений у вигляді невеликої пластмасової кулі, оформлений у вигляді зайчика зі штучними губами, чутливими до найменших дотиків. Для справжнього "телепоцілунку" вам знадобляться два таких роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанатка знепритомніла від поцілунку Девіда Бекхема

Щоб поцілувати свого коханого, потрібно взяти пластмасового зайчика і залишити поцілунок на його великих силіконових губах. У цей же самий час вашому партнерові необхідно зробити те ж саме зі своїм зайчиком - і тоді обидва Kissenger'а передадуть вам рух ваших губ, імітуючи таким чином справжній поцілунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поцілунок Тимошенко і Меркель викликав у Брюсселі фурор (ФОТО)

До речі, кожен раз при поцілунку робота, він видає дивний звук, схожий на рохкання. Крім тісного спілкування з реальними людьми, Kissenger можна використовувати і в віртуальних світах. Наприклад, можна цілувати улюблених персонажів з комп'ютерних ігор і отримувати від них поцілунки у відповідь.

Зараз ви читаєте новину «Створили апарат для передачі поцілунків з силіконовими губами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути