понеділок, 30 березня 2009 10:29

Стовбурові клітини збільшують бюст

Стовбурові клітини збільшують бюст
Британські жінки першими відчують переваги клітинної терапії, коли йтиметься про збільшення грудей "природним" шляхом.

Завдяки новому методу лікування можна збільшити розмір грудей і одночасно скоротити жирові запаси на животі. Лікування передбачає отримання стовбурових клітин з жиру на животі або стегнах і перенесення їх у груди. З часом, після покращення методу, гарантується збільшення бюсту мінімум на один розмір.

Нещодавно у Великій Британії почалося використання стовбурових клітин для відновлення жіночих грудей після лікування від ракових клітин. Британці ж першими використають нову техніку на здорових жінках, які прагнуть збільшення грудей.

Професор Мокбел, консультант-маммолог при лікарні принцеси Грейс, який відповідає за проект, заявив, що лікувати пацієнтів будуть з 10 травня. Він прогнозує, що приватні пацієнтки заплатять за процедуру протягом шести місяців близько $8587.

"Це великий прорив в області лікування грудей, - сказав Мокбел. - "Груди після введення стовбурових клітин стають більш природними, оскільки вилікувана тканина має таку само м"якість, як і інші частини грудей. Також значно покращується контакт з імплантатами. Імплантанти є чужорідним тілом. З ними пов"язані ускладнення, часто їх доводиться видаляти".

Техніка стовбурових клітин дозволить відновити об"єм, але вона не надасть грудям додаткової твердості, пружності та підйому. Мокбел вважає, що лікування стовбуровими клітинами призведе тільки до незначного збільшення розміру грудей, але це питання треба ще досліджувати: "Ми налаштовані оптимістично, ми легко досягаємо збільшення грудей на один розмір. Поки невідомо, чи можна досягти більшого. Це залежатиме також від якості "нового врожаю" стовбурових клітин", повідомляє FOXNews

Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Стовбурові клітини збільшують бюст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути