середа, 04 листопада 2015 10:59

Стало відомо, коли відбудеться пробне ЗНО

Стало відомо, коли відбудеться пробне ЗНО

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться у квітні 2016 року. Про це повідомляють прес-служби декількох регіональних центрів оцінювання якості освіти.

2 квітня 2016 року проведуть пробне тестування з української мови та літератури. У наступну суботу, 9 квітня, відбудуться пробні тестування з інших предметів - англійської мови, біології, географії, іспанської мови, історії України, математики, німецької мови, російської мови, фізики, французької мови та хімії.

Реєстрація осіб, які мають бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, здійснюватиметься регіональними центрами оцінювання якості освіти з 5 по 30 січня 2016 року.

Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов та технології проведення тестів для психологічної підготовки майбутніх абітурієнтів до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Участь у пробному тестуванні можуть взяти всі бажаючі.

Як відзначається, вартість пробного тестування оголосять наприкінці листопада.

Нагадаємо, ЗНО-2016 відбуватиметься з 5 травня по 10 липня 2016 року. У травні відбудуться тести з обов'язкових предметів: української мови та літератури, історії України та математики.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли відбудеться пробне ЗНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути