пʼятниця, 12 лютого 2016 12:00

Снекова продукція нардепа радикала Рибалки як і раніше продається в окупованому Криму

Снекова продукція нардепа радикала Рибалки як і раніше продається в окупованому Криму

Снекова продукція дніпропетровської компанії S.Group, що належить депутату Верховної Ради від Радикальної партії Сергію Рибалці, як і раніше продається в супермаркетах окупованого півострова, що викликає обурення як з боку патріотично налаштованих українців, так і в самих жителів Криму, йдеться в репортажі кримського телеканалу "ІТВ", повідомляє "5 канал".

"У супермаркеті "Фуршет" в Сімферополі широко представлений асортимент продукції S.Group: горішки й чіпси торгових марок "KartoFan" і "Мачо". Кримчани через незнання і далі купують цю продукцію, хоча багато з них визнають: знали б, хто виробник - відмовилися б", - ідеться у сюжеті, пишуть "Українські новини".

Раніше Рибалка в програмі "Чиста політика" на телеканалі "112 Україна" публічно заявив, що про постачання його продукції в Крим не може бути й мови, і особисто йому такий прибуток не потрібен.

"Ми закрили всі філії у Криму і Росії, хоч як боляче це було. Ми там не торгуємо. Я думаю, що це особиста патріотична позиція того чи іншого підприємства. Хоче - виходить, не хоче - не виходить. Якби це було 20% мого особистого капіталу чи моїх грошей - скажу чесно, спалив би й забув", - сказав Рибалка.

Зараз ви читаєте новину «Снекова продукція нардепа радикала Рибалки як і раніше продається в окупованому Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути