вівторок, 16 вересня 2014 13:06

Ситуація в зоні АТО станом на 16 вересня - карта

Ситуація в зоні АТО станом на 16 вересня - карта
Фото: hromadske.tv

РНБО звітує, що з боку терористів та російських військових активізувалися обстріли позицій сил АТО, диверсійні та провокаційні дії. 

У Донецькій області обстрілів зазнали Авдіївка, Жданівка, Нижня Кринка, Тоненьке, Славне, Попасне, Оленівка, Майорське, Верхньоторецьке, Дебальцеве, Малоорлівка, Мар'їнка, Комишуваха, Криничне, Путепровід, Гранітне, Рідкодуб, аеропорт Донецьк, курган Гостра Могила.

У Луганській області – Станиця Луганська, Донецький, Міус, Центральний, Щастя, Чорнухіне, Золоте.

Найбільшу активність ворог проявляє на Донецькому та Луганському напрямах. Терористи намагаються відтіснити українські підрозділи з позицій у районі Донецька, Авдіївки, Дебальцевого та Щастя.

Протягом доби незаконні збройні формування розпочали патрулювання мобільними групами 2-кілометрової ділянки траси між Горлівкою та Пантелеймонівкою та встановили блок-пости на околицях селища. Терористи  завдали ударів на напрямках Кіровське, Жданівка, Верхня Кринка. Усі атаки було відбито, ворог зазнав втрат.

За даними розвідки, на Маріупольському напрямку російських військовослужбовців – етнічних слов'ян замінюють на представників інших національностей, оскільки перші відмовляються воювати з українцями.

Упродовж минулої доби прикордонники двічі зафіксували безпілотні літальні апарати: в районі Маріуполя та на ділянці відділу прикордонної служби "Кучурган", що на кордоні з Придністров'ям.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація в зоні АТО станом на 16 вересня - карта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути