середа, 06 січня 2010 15:33

Сильвестру Сталлоне у бійці зламали шию

Сильвестру Сталлоне у бійці зламали шию

Неприємний інцидент стався під час зйомок нового фільму Сильвестра Сталлоне "Витратні матеріали". Під час зйомок однієї зі сцен зірці зламали шию. Як пояснив пізніше сам Сталлоне, він отримав травму через те, що сцени з бійками були "максимально реалістичні".

"Знаєте, коли семеро хлопців прагнуть надрати один одному дупу, одному з них буває важче за всіх, - розповів в інтерв"ю журналу FHM 63-річний ветеран Голлівуду. - Ми знімали сцену бою, в якій моїм противником був Стоун "Колд" Стів Остін. Сутичка була такою інтенсивною і натуральною, що в результаті в одному з моїх шийних хребців утворилася тріщина. Я не жартую. Я не говорив раніше про це, але лікарям довелося зробити мені досить серйозну операцію. Тепер у мене в шиї металева пластина".

Фільм "Витратні матеріали" вийде в прокат влітку 2010 року.

Сюжет картини будується навколо групи найманців, яка повинна повалити диктатора в одній з латиноамериканських країн. У фільмі задіяні Брюс Уілліс, Дольф Лундгрен, Ерік Робертс, Міккі Рурк, Джет Лі, Джейсон Стетхем, інші відомі актори і навіть губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер.

Також в зйомках брала участь актриса Бріттані Мерфі, яка померла в кінці минулого місяця від обширного інфаркту. Цей фільм виявився останньою роботою 32-річної зірки, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сильвестру Сталлоне у бійці зламали шию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути