середа, 06 червня 2012 16:07

Шведські фанати відмовляються їхати у київський "кемпінг"
10

Попри заяви столичної влади і прем'єра Азарова, Київ виявився не готовим до Євро-2012. За два дні Труханів острів має приймати шведських фанів. Однак, те, що побачать туристи не лише здивує їх, а й запам'ятається на все життя. Про це пише Українська правда.

Автор: Фото: Олексій Давиденко
 

Брудний пляж, перекопана зона кемпінга, неохайно збиті з тирсоплити літні душові, відсутність медчастини як такої, купи сміття – ось що можна побачити у єврокемпінгу за 2 дні до заїду перших уболівальників.

Автор: Фото: Олексій Давиденко
  Купи сміття
Купи сміття

"Першим готовим об'єктом повинен бути медичний пункт. Від нього можна побачити лише дерев'яний каркас і купи будівельного сміття навколо. Саме отут уже з 8 червня будуть приймати вболівальників", - розповідає депутат партії "Удар" Олексій Давиденко, який приїхав на острів з інспекцією.

Автор: Фото: Олексій Давиденко
  Медпункт
Медпункт

Грубо збиті душові і як-небудь поспіхом зроблені туалети вразять навіть людину, яка бачила все в цьому житті.

"Інженерна думка й сучасні технології у душових вражають уяву, - намагається жартувати депутат. - За містком збитим з необтесаних дощок –  клозети. Впевнений, що дірки в підлозі для жінок і оновлені пісуари для чоловіків залишать незабутнє враження в серцях Вікінгів".

Автор: Фото: Олексій Давиденко
  Душові
Душові

На всій території кемпінгу дотепер відсутнє електрика у зв'язку з тим, що нову, спеціально куплену із приводу Євро-2012 підстанцію забули встановити й підключити.

"Шведи єдині, хто наважився розмістити своїх футбольних фанів "дикуном", і боюся, вони дуже про це пошкодують. Азаров на засіданні Кабміну 6 червня заявив, що Україна на 100% готова до Євро. У якому місці Україна готова??", - обурився Давиденко.

Автор: Фото: Олексій Давиденко
  "Туалети" для жінок
"Туалети" для жінок

Що виглядає найбільш цинічно, так це реклама на сайтах бронювання житла на Євро 2012.

"Автостоянка, бар, ресепшн працюють цілодобово, сад, приватна пляжна зона, ресторан ("шведський стіл"), снек-бар, тераса для засмаги, сауна, фітнес-центр, масаж, караоке, барбекю, бізнес-центр, інтернет, продаж сувенірів і подарунків, нічний клуб, зручності для заняття водними видами спорту, фітнес-центр, великі екрани для перегляду футболу", - так рекламують єврокемпінг на Трухановому.

Хто і як буде виправдовуватися перед єврофанами невідомо. Втім наразі невідомо, чи взагалі приїдуть ці фани. Оскільки, за даними Української правди, 6 червня на Труханів приїжджали шведські журналісти, і їм українська гостинність не сподобалася.

"Кажуть, приїжджала група журналістів зі шведського радіо. Подивилися і розвернулися. Кажуть, столичній владі надали зауваження у 12 пунктах. Мовляв, якщо всього цього за два дні не виправлять, шведи в Київ не поїдуть", - розповів співрозмовник.

Автор: Фото: Олексій Давиденко
 

Автор: Фото: Олексій Давиденко
 

Зараз ви читаєте новину «Шведські фанати відмовляються їхати у київський "кемпінг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

229

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути