Ексклюзиви
четвер, 13 жовтня 2011 14:46

Шоколадна виставка боді-арту української художниці вирушила в турне Італією

Шоколадна виставка боді-арту української художниці вирушила в турне Італією

Українська художниця Наталя Грунська організувала пересувну боді-арт-виставку Cioccolatour, присвячену шоколаду і жіночій красі.

Зараз виставка шоколадного боді-арту проходить у Червії. Три дні поспіль жителі міста й туристи зможуть брати участь у дегустаціях, відвідувати вистави та заходи для дітей, які будуть проходити на центральній площі Гарібальді.

Фестиваль з'явився рік тому. Цього разу організатори вирішили спочатку провести захід у Червії, на узбережжі Адріатичного моря, а потім перебратися в інші міста Італії.

За словами мера міста Роберто Дзоффолі, в рамках Cioccolatour пройде безліч заходів. Завершиться фестиваль святкуванням 100-річного ювілею курорту Мілано-Маріттіма. Мер стверджує, що фестиваль має великий успіх.

Ідея проведення фестивалю полягає в тому, щоб залучити в італійські міста туристів восени, після закінчення літнього сезону, повідомляє ANSA.

Зараз ви читаєте новину «Шоколадна виставка боді-арту української художниці вирушила в турне Італією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути