понеділок, 18 січня 2016 14:44

Північна Корея розкидала мільйон пропагандистських листівок над Південною Кореєю

Північна Корея розкидала мільйон пропагандистських листівок над Південною Кореєю
На територію Південної Кореї вкинули близько мільйона пропагандистських листівок за допомогою гелієвих куль з Північної Кореї. Автор: www.straitstimes.com

На територію Південної Кореї вкинули близько мільйона пропагандистських листівок за допомогою гелієвих куль з Північної Кореї. Про це повідомив уряд в Сеулі, передає Deutsche Welle.

Це відбулось на тлі активної пропагандистської битви, яку посилили ядерні випробування Пхеньяна, зазначає німецьке видання.

Минулого тижня військові Північної Кореї відправили листівки через кордон на повітряних кулях. Пхеньян продовжує транслювати пропаганду через гучномовці, критикуючи президента Пак Кин Хє.

Більшість листівок зібрали на кордоні в провінції Кьонгідо, декілька знайшли в Сеулі.

Листівки і трансляція через гучномовці стали відповіддю Північної Кореї на суміш поп-пропагандистських повідомлень Сеулу. Для їхньої трансляції південні корейці також використовували величезні колонки, які поставили на кордоні між країнами.

Четверте ядерне випробування Пхеньяна стало причиною для трансляції пропагандистських повідомлень з боку Південної Кореї. Його здійснили 6 січня. Міжнародне співтовариство засудило випробування. США і Японія охарактеризували його, як "ще одне порушення обов'язків та зобов'язань міжнародного права".

Зараз ви читаєте новину «Північна Корея розкидала мільйон пропагандистських листівок над Південною Кореєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути