субота, 26 грудня 2009 14:16

Найдорожчий iPhone з золота і діамантів коштує $3,2 млн (ФОТО)

 

Британський дизайнер виготовив найдорожчий iPhone 3GS в світі - вартістю $3,2 млн., прикрашений золотом і коштовними каменями. Замовник - австралійський бізнесмен, ім"я якого не повідомляється.

Корпус найдорожчого в світі iPhone містить 271 грам золота. Передня панель інкрустована 136 діамантами загальною вагою 68 карат, логотип Apple на задній стороні виготовлений з 53 коштовних каменів. Клавіша на передній панелі виконана з цілісного діаманта вагою більше семи карат, передає The Telegraph.

Модифікація iPhone, що отримала назву iPhone 3GS Supreme, коштує $3,2 млн, і була створена британським дизайнером Стюартом Хьюзом з Ліверпуля за замовленням австралійського бізнесмена, ім"я якого не повідомляється. На виготовлення пристрою пішло десять місяців. Як зізнався дизайнер, більше всього часу було витрачено на виготовлення діаманта для клавіші.

Смартфон буде упакований в 7-кілограмовий футляр, виготовлений з цілісного шматка граніту і оббитий усередині золотим кашеміром і нубуком.

До цього рекорд належав iPhone 3G Kings Button, який був виготовлений австрійським ювеліром Пітером Алуасоном на початку року. Ексклюзивна модифікація цього смартфона вартістю $2,7 млн була виконана з жовтого, білого і рожевого золота і містила 138 діамантів. Роком раніше покупцем найдорожчого на той момент iPhone (приблизно $190 тис.) став російський бізнесмен, ім"я якого також залишилося за кадром.

Цензор.нет, Cnews.ru

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчий iPhone з золота і діамантів коштує $3,2 млн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути