Ексклюзиви
четвер, 02 січня 2014 12:26

Руслана ввійшла до списку "Жінка року - 2013" за версією Forbes Woman

Руслана ввійшла до списку "Жінка року - 2013" за версією Forbes Woman
Руслана Лижичко увійшла до рейтингу Forbes Woman. Фото: simtim.org

Співачка, продюсер та телеведуча Руслана Лижичко увійшла до рейтингу найбільш успішних жінок 2013 року Forbes Woman, як головна опозиційна героїня Євромайдану.

"За жваве протистояння "Беркуту", волонтерську діяльність та багатогодинні допити в міліції вона удостоїлася ордена "за інтелектуальну відвагу"", - перераховує її заслуги Forbes Woman. Тут же згадується й про її обіцянку, яку вона дала мітингувальникам зі сцени Майдану Незалежності: "Я вам чесно скажу, я себе спалю на цьому Майдані, якщо не відбудуться зміни".

Хоча рейтингом цей список можна назвати лише умовно, адже переможницям не стали давати місця, а розташували їх імена в алфавітному порядку.

Виключенням стала тільки канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка очолила список. Вона є першою жінкою в історії, яка займає посаду канцлера, до того ж, уже третій термін. Вона чотири рази була лідером рейтингу найвпливовіших жінок світу. Крім того, саме завдяки Меркель, на думку редакторів Forbes Woman, вийшов на свободу "в'язень №1" Росії Михайло Ходорковський.

Також Forbes Woman включило до списку гендиректора General Motors Мері Барра, яка стала першою жінкою на чолі однієї з найбільших автомобілебудівних компаній, і голови ФРС США Жданет Єлень, визнану найкращим прогнозистом серед керуючих ФРС за 2009-2012 роки.

У рейтинг увійшли і дві героїні світських хронік - Анжеліна Джолі, яка в цьому році здивувала всіх тим, що добровільно видалила собі груди через спадкову схильність до раку. Також це Кейт Міддлтон, яка народила спадкоємця британського престолу Джорджа Олександра Луї. Передбачається, що виробництво і продаж товарів з її символікою принесе Великобританії 380 мільйонів доларів.

Проте найбільше в рейтингу росіянок. Депутат Держдуми і голова комітету з питань сім'ї, жінок і дітей Олена Мізуліна увійшла у список завдяки низці скандальних законопроектів, які вона ініціювала. Зокрема, це податок на розлучення, боротьба з сурогатним материнством і тими, хто використовує ненормативну лексику в інтернеті. Однак найбільш відомим з її законопроектом став проект про заборону пропаганди гомосексуалізму. Також у рейтинг увійшли Світлана Миронюк - останній головний редактор РІА Новини (найстарішого інформаційного агентства РФ, яке було засноване в 1941 році і припинило своє існування в 2013-го), голова Центробанку Росії Ельвіра Набіулліна і колишня перша леді країни Людмила Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Руслана ввійшла до списку "Жінка року - 2013" за версією Forbes Woman». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути