четвер, 10 жовтня 2013 12:56

Розумний годинник Tikker відрахує час до смерті власника

Розумний годинник Tikker відрахує час до смерті власника

Випущено незвичайний цифровий годинник Tikker, що веде зворотний відлік часу до смерті власника. Гаджет допоможе більше цінувати свій час і життя в цілому.

Щоб встановити таймер на годиннику, необхідно заповнити спеціальну анкету з питаннями про вік, спосіб життя і здоров'я, яка допоможе пристрою визначити кількість років, днів і годин. На дисплеї годин три рядки з цифрами - в першій можна побачити скільки залишилися до смерті років, місяців і днів, в другій - скільки залишилося годин, хвилин і секунд. На третій просто відображається поточний час.

Точність дати смерті досить умовна і навряд чи користувач перейде в кращий світ саме тоді, коли пророкує тест ( не кажучи вже про ймовірність загибелі від нещасного випадку). Годинник - це скоріше символ, ніж реальний прилад.

Зараз незвичайний проект збирає інвестиції на Kickstarter. Спочатку для запуску пристрою у виробництво розробникам було потрібно 25 тисяч доларів, проте всього за кілька днів вони встигли зібрати значно більше. Новий пристрій з'явиться у продажі вже у квітні наступного року. Ціна за попереднім замовленням складе 39 доларів плюс оплата доставки.

Зараз ви читаєте новину «Розумний годинник Tikker відрахує час до смерті власника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути