середа, 05 лютого 2014 09:45

Розгляд апеляції "автомайданівця" Сергія Хаджинова перенесли

Розгляд апеляції "автомайданівця" Сергія Хаджинова перенесли
Фото: society.lb.ua

У Черкасах апеляційний суд переніс розгляд справи Сергія Хаджинова - одного з лідерів столичного Автомайдану - з 9.00 на 11.30, мотивуючи це тим, що на засідання не приїхав прокурор. Дружина Сергія Хаджинова Вероніка сподівається, що справу таки розглянуть сьогодні і не будуть переносити на інший день. Судове засідання, на якому обирали міру запобіжного заходу для Хаджинова - теж переносили, але тоді рідних та адвоката не попередили. Тоді йому дали два місяці тримання під вартою.

"Сподіваюся, що справу розглянуть сьогодні і Сергія відпустять під домашній арешт - говорить Вероніка Хаджинова. - У нас маленька дитина, він потрібен вдома. Зараз намагаємося розібратися з тими, хто спалив нашу машину - шукаємо свідків та, можливо, відео."

Нагадаємо, що Сергій Хаджинов, разом із київськими "автомайданівцями", приїхав у Черкаси 26 січня для підтримки черкаського Євромайдану. Його затримали правоохоронці в ніч на 27 січня, після того як містяни і автомайданівці спробували штурмувати Черкаську обласну адміністрацію. Тоді міліція затримала 12 осіб - 7 автомобілів київських активістів спалили невідомі.

 

Зараз ви читаєте новину «Розгляд апеляції "автомайданівця" Сергія Хаджинова перенесли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути