понеділок, 13 жовтня 2014 18:39

Росія повністю відмовилася від українських сирів

Росія повністю відмовилася від українських сирів
Фото: http://image.tsn.ua

Росспоживнагляд призупинив ввезення на територію Росії сирних продуктів виробництва України з 14 жовтня 2014 року.

"У зразках з партій вантажу виявлено бактерії групи кишкової палички і золотистий стафілокок", - йдеться в повідомленні Федеральної служби з нагляду в сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини.

Служба також інформує, що при дослідженні українських сирних продуктів виявлено численні порушення вимог законодавства в галузі захисту прав споживачів (невідповідність вимог, що пред'являються до маркування продукції) та законодавства в області санітарно-епідеміологічного благополуччя людини (невідповідність за мікробіологічними показниками).

"При дослідженні продукту сичужного з рослинним жиром "Дукат" виробництва Україна виявлено його невідповідність вимогам за вмістом рослинних жирів, жиру, білка, а також органолептичними та мікробіологічними показниками.

Сирний продукт GAUDAC не відповідав за органолептичними показниками і за вмістом масової частки жиру.

При здійсненні санітарно-карантинного контролю виявлено продукт вуглеводно-жировий напівтвердий "Русский класичний" який не відповідав вимогам, що пред'являються до маркування продукції.

При обстеженні партій вантажу харчової продукції "Продукт білково-жировий "Лаура" виявлено невідповідність продукції вимогам Технічного регламенту Митного союзу 022/2011 "Харчова продукція в частині маркування", - вказує російське відомство.

Зараз ви читаєте новину «Росія повністю відмовилася від українських сирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути