четвер, 19 листопада 2009 17:51

Розжирілого далматинця забрали від поганого господаря (ФОТО)

Житель британського міста Маклесфілд засуджений до 200 годин громадських робіт та штрафу за жорстоке поводження з тваринами, пише The Daily Mail. 50-річний Джон Грін розгодував свого далматина на кличку Барні до 70 кілограмів.

Чоловікові також заборонили заводити домашніх тварин в найближчі 10 років. Як відзначили фахівці з Безкоштовного диспансеру для тварин (PDSA), вага восьмирічного Барні більш ніж в два рази перевищувала ідеальну масу тіла, рекомендовану для його породи. Собаку вилучили у власника в червні цього року, і до справжнього моменту Барні важить трохи менше 40 кілограмів. Для далматина знайдуть нових господарів.

Джон Грін неодноразово отримував попередження від захисників тварин. Вперше PDSA стурбувала вага Барні ще в 2007 році. Проте, британець продовжував годувати собаку тими ж продуктами, які їв сам, включаючи кондитерські вироби і фаст-фуд.

Ветеринари втрутилися, коли ситуація стала загрожувати здоров"ю тварини: зайва вага створює надмірне навантаження на суглоби, погано позначається на серцево-судинній системі та вкорочує життя собак. Згідно зі статистикою PDSA за 2008 рік, до 30 відсотків домашніх вихованців британців страждають від ожиріння, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Розжирілого далматинця забрали від поганого господаря (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути