субота, 28 лютого 2015 11:56

"Развели, как котят" і "Украли у детей кусочек счастья" — найвідоміші "перли" Чечетова

"Развели, как котят" і  "Украли у детей кусочек счастья" — найвідоміші "перли" Чечетова
Попередня версія смерті Чечетова – самогубство glagol.su

У ніч проти суботи, 28 лютого помер екс-регіонал та колишній народний депутат України Михайло Чечетов. Попередня версія смерті політика – самогубство. Була знайдена передсмертна записка, в якій чоловік попрощався з рідними. Проте, слідство буде перевіряти версію можливого вбивства Чечетова.

ЗМІ пригадали найвідоміші та найскандальніші фрази одіозного політика, якого називали "диригентом диктаторських законів 16 січня" та звинувачували у зловживанні владою. Фрази політика залишили без перекладу, щоб передати всю повноту змісту.

Багато цікавого Чечетов говорив саме на тему "мовного закону": "Оцените красоту игры. Мы их развели, как котят. Я не знаю, что они будут делать на выборах."

"Если Юлия Тимошенко согласится быть на политической пенсии и нянчить внуков, то тогда можно серьезно рассматривать вопрос не о повышении пенсионного возраста, а о его понижении", - відповідав у свій час політик на критику щодо закону про підвищення пенсійного віку для жінок.

Також Чечетов часто коментував дії колег та роботу уряду. "Парламент как какая-то забегаловка: по ночам водку пьют, варениками закусывают. Такого поношения парламента еще не было", - заявляв Чечетов.

В інтерв'ю для Радіо "Свобода" Чечетов говорив: "Оппозиция немного утихомирилась, она понимает, что надо работать на государство, что они уже и так по уши в дерьме".

Про народ України одіозний політик теж ніколи не забував. "Да, люди стали больше пить. Но показатели выросли не потому, что в 2003-м пить хотелось меньше. Просто уровень жизни вырос, и теперь украинцы могут позволить себе больше спиртного", - сказав Чечетов, коли у 2013 били на сполох через збільшення споживання алкоголю українцями.

Та найвідомішими "перлами" політика стали його коментарі до і під час Революції Гідності на Євромайдані.

"Люди могут поговорить, рассказывать, но главная сейчас тема - это установка елки на Майдане", - вважав Чечетов, коли його спитали щодо можливих акцій протесту на Майдані Незалежності за вступ до Євросоюзу.

"От сейчас испоганили и испохабили, и крысы скоро там будут бегать по Майдану, а должны были приехать дети со всей Украины", - переймався політик зірваним Новим роком для "детей из разных регионов, разных областей", який абсолютно не засуджував дії правоохоронців під час побиття молоді.

Після розгону студентів в ніч на 30 листопада 2013 року Чечетов заявив, що "Вина тех, кто не давал установить елку, каток".

На відому фразу Чечетова "Политики украли у детей кусочек счастья. У детей из разных регионов, разных областей" у інтерв'ю для "Громадського.ТБ" була створена ціла реп-пародія.

Зараз ви читаєте новину «"Развели, как котят" і "Украли у детей кусочек счастья" — найвідоміші "перли" Чечетова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути