пʼятниця, 12 червня 2015 18:02

"Равликів" відпустили на поруки депутатів
5

Фото: Twitter

У п'ятницю, 12 червня, двох партизанів групи "Равлик" суд відпустив під особисту поруку десяти народних депутатів України.

Про це в Twitter повідомив народний депутат Олексій Рябчин.

"Всі "Равлики" на волі! Богдан "Азот" Чабан звільнений за рішенням суду під особисту поруку 10 нардепів", - написав він.

Також 12 червня суд відпустив на волю Богдана Овчарова. Днем раніше суд змінив запобіжний захід іншому члену партизанської групи - Олександру Крюкову.

Відзначимо, що після зміни запобіжного заходу розслідування проти них триває.

Нагадаємо, що 8 травня в Донецькій області на фермі поблизу селища Євгенівка затримали трьох членів партизанської групи "Равлик" і шістьох добровольців батальйонів "Свята Марія" та "Азов". Бійців звинуватили в нападі на ферму нібито з метою її пограбування.

Волонтери кажуть, що "равлики" допомагали СБУ виявляти і затримувати сепаратистські групи, російських диверсантів, передавали розвідці інформацію. Усі члени групи — жителі Донецької області.

Адвокат одного із затриманих стверджує, що група виїхала на територію господарства на прохання офіційного загону партизанів для затримання підозрюваних у сепаратизмі. Пізніше народний депутат Ігор Мосійчук заявляв, що ферма "Євгенівська" належить сепаратистам, причетним до організації референдуму в Донецькій області.

Зараз ви читаєте новину «"Равликів" відпустили на поруки депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути