субота, 29 листопада 2014 10:11

Путіну радять піти у наступ з першими морозами - експерт

Путіну радять піти у наступ з першими морозами - експерт

Президент Росії Володимир Путін у розмові телефоном не погрожував главі України Петру Порошенку військовим наступом. У цьому впевнений політичний експерт Андрій Окара, що нині мешкає в Москві.

"Я не думаю, що Путін та людина, яка буде в розмові з Порошенком, що записується і може бути в прямому ефірі передана, погрожувати йому і взагалі комусь. Не для того він був професіоналом у відомій справі, щоб так підставлятися", - вважає експерт.

На думку Окари, відповідне послання можливе, але воно могло бути передане в інший спосіб. "Для того, щоб лякати є інші люди, які можуть лякати або передавати меседжі", - пояснив фахівець, якого цитує "Новое время".

За словами Окари, у Кремлі є "яструби", які вважають, Росії потрібно наступати на Україну, щойно почнуться перші морози. Крім того, експерт вважає, що може виникнути небезпечна ситуація навколо Придністров'я.

Фахівець переконаний, якщо події в Молдові підуть за сценарієм "Майдану", то Росія може прийти на допомогу "братньому придністровському народу" з Криму через Одесу. Раніше у Путіна телефонні погрози у бік Порошенка назвали вигадкою.

Зараз ви читаєте новину «Путіну радять піти у наступ з першими морозами - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути