пʼятниця, 13 листопада 2015 15:56

Путін різко відреагував на поставки Україні американської зброї

Путін різко відреагував на поставки Україні американської зброї
Фото: www.vesti.ru

Президент Росії Володимир Путін не розуміє, для чого конгрес США приймає рішення про можливість поставок Україні летальної зброї. Про це він сказав в інтерв'ю інформаційним агентствам "Інтерфакс" і "Анадолу".

"В умовах, коли бойові дії припинені і обстріли носять одиничний характер, незрозуміло, для чого американським конгресом приймаються рішення, що роблять можливими постачання Україні летального озброєння. Виникає питання: чи немає бажання знову розпалити війну і спровокувати бойові дії", - сказав він.

"Зараз, коли, нарешті, вдалося домогтися встановлення перемир'я в регіоні, важливо, щоби сторони конфлікту почали спільно шукати точки дотику, рухатися до спільного знаменника. Необхідно, щоб вони навчилися слухати і чути одне одного. Від цього буде залежати досягнення компромісних рішень", - зазначив Путін.

Він також підкреслив, що перенесення місцевих виборів Донецьком і Луганськом на наступний рік - це вимушений захід.

"Їхнє проведення цього року було б можливо, якби Київ чітко виконував Мінські угоди від 12 лютого і погоджував з 'ДНР" і "ЛНР" питання організації виборів, а також ввів у дію закон "Про особливий статус Донбасу" в його первісному вигляді", - заявив президент Росії.

Зараз ви читаєте новину «Путін різко відреагував на поставки Україні американської зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути