неділя, 28 лютого 2016 14:59

"Путін ніколи не скаже, що давав таке розпорядження" - Боровий про вбивство Нємцова

"Путін ніколи не скаже, що давав таке розпорядження" - Боровий про вбивство Нємцова
фото: Gazeta.ua

Людина, яка докладувала Путіну про те, що Нємцова вбили прямо в нього під вікном — був директор Федеральної служби охорони. Про це в інтервю журналу "Країна" розповів російський політик Костянтин Боровий.

"Перша реакція на вбивство конфідентів ФСБ була такою, що це ляпас ФСБ, який нанесли чеченці. Це означає, що саме ця група не мала відношення, її відсторонили від прийняття цього рішення. Людина, яка докладувала Путіну про те, що Нємцова вбили прямо в нього під вікном — був директор ФСО", - сказав Боровий.

На питання чи міг Путін замовити вбивство Нємцова, Боровий відповів, що "він міг бути не проти".

"Думаю, що він був не проти. Він міг зронити таку фразу або натякнути, а хтось із найближчого оточення міг передати експертам Кадирова. Мовляв, доволі реальна операція і йому дуже вигідна, бо стає ближчим до Путіна, стає впливовим, бо ж приймає такі рішення: вбити політика, причому росіянина. Всі потім поважати будуть. Ну, як у кримінальному світі, там же приблизно такі правила діють. Але таке рішення Кадиров міг прийняти тільки за згодою однією із груп. Ну, от найбільш вірогідною була група ФСО. Але все це припущення, спекуляції. Бо ніяких достовірних даних нема, не може бути і ніколи не буде. Путін ніколи не скаже, що давав таке розпорядження. Або що говорив, що не проти. Такого ми ніколи не почуємо", - відмітив Боровий.

Повну версію інтервю читайте в найближчому номері журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «"Путін ніколи не скаже, що давав таке розпорядження" - Боровий про вбивство Нємцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути