четвер, 27 серпня 2015 14:20

Путін боїться Кадирова - адвокат дочки Нємцова

Путін боїться Кадирова - адвокат дочки Нємцова

Президент Росії Володимир Путін боїться лідера Чечні Рамзана Кадирова, у зв'язку з чим не дає допитати підозрюваного в організації вбивства Бориса Нємцова Руслана Геремеєва.

Про це заявив в інтерв'ю "Апострофу" адвокат дочки Нємцова Жанни Вадим Прохоров.

"Розвиток подій свідчить про те, що Путін боїться Кадирова, або вже точно боїться Чечні без Кадирова. Треба було знайти і допитати Руслана Геремеєва. 22 квітня адвокати Жанни Нємцової, зацікавленої в розкритті цього злочину, я і Ольга Михайлова, адвокат-криміналіст, яка працює з Європейським судом і багато років також працювала з Нємцовим, подали клопотання на ім'я начальника слідчої групи Ігоря Краснова, в якому просили роз'яснити, що відбувається в Чечні, чи не чиняться перешкоди (слідству), а також просили допитати низку осіб", - розповів він.

При цьому, за словами юриста, їхні зусилля успіхом не увінчалися.

Прохоров також розповів про те, ким є підозрюваний в організації злочину Геремеєв:

"Цікава особа. Найближчий родич наближених до Кадирова людей, двоюрідний брат Адама Делімханова, депутата Державної думи, який ходить із золотим пістолетом, і який у нього періодично випадає під час бійок. Руслан Геремеєв також є племінником Сулеймана Геремеєва, сенатора Чечні, члена Ради Федерації, якого пов'язували з убивством депутата Держдуми від Чечні Руслана Ямадаєва (мова про вбивство братів Ямадаєвих після приходу Кадирова до влади, - ред.). Очевидно, Геремеєв був зв'язковим між замовниками та виконавцями (згідно з показаннями Заура Дадаєва, саме Геремеєв може бути одним з організаторів, які пообіцяли за вбивство Нємцова винагороду, - ред.). Але замовників треба шукати далі".

Зараз ви читаєте новину «Путін боїться Кадирова - адвокат дочки Нємцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути