четвер, 24 грудня 2009 15:28

Претендент на звання найбільшого собаки в світі з"їдає 50 кг корму щомісяця (ФОТО)

В світі щорічного проходять десятки міжнародних конкурсів для кращих друзів людини. Починаючи від виставок, де беруть участь виключно породисті пси, і закінчуючи своєрідним американським змаганням за звання "найпотворнішого собаки". Проте власники мармурового дога на кличку Джордж, які проживають в американському штаті Аризона, претендують на більше. Вони подали заявку на включення свого вихованця в Книгу рекордів Гіннеса. У свої чотири роки Джордж цілком може вважатися одним з найбільших собак в світі.

Зріст Джорджа досягає 110 сантиметрів. Його довжина від носу до хвоста - 2,13 метра. Важить пес більше 111 кілограмів. За словами господарів, собака щомісячно з"їдає майже 50 кілограмів корму. Джорджу відведено окреме ліжко в будинку. Поки він не виріс дуже великим, він спав разом з господарями. Зараз довжина лап дозволяє псові сидіти на стільці майже по-людськи.

Власники собаки проживають в штаті Аризона. Вони завели для Джорджа фан-клуб в соціальній мережі Facebook. Крім того, у собаки є сайт і мікроблог на Twitter.

До речі, влітку минулого року господарі ще одного собаки подали заявку на включення в Книгу Рекордів Гіннеса. Але власники тер"єра Макса претендували на звання найстарішого собаки в світі. У серпні псові виповнилося 26 років.

За словами господині Макса, вони з чоловіком купили щеня у місцевого фермера в 1983 році. Вибір на Макса ліг через коричневу масть, що відрізняє його від братів і сестер. За словами господині, ніяких спеціальних секретів довгожительства у її вихованця немає: все своє життя пес харчується традиційним собачим кормом і лише іноді отримує м"ясну кісточку.

"Ми ніколи не даємо йому їжу з нашого столу. Він у нас не розбалуваний", - говорить жінка.

Раніше звання найбільшого собаки в світі належало догові Гібсону, який помер від злоякісної пухлини в серпні 2008 року.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Претендент на звання найбільшого собаки в світі з"їдає 50 кг корму щомісяця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути