Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2012 17:55

Посол РФ подарував київському школяреві iPad за "порятунок російського прапора"

Посол РФ подарував київському школяреві iPad за "порятунок російського прапора"
Фото: avanturist.org

Посол Росії в Україні Михайло Зурабов вручив 14-річному київським школяреві і козаку "Вірного козацтва" Андрію Савельєву iPad і пам'ятні годинники президента в знак подяки за порятунок російського прапора від наруги.

Під час козачої акції, яка пройшла 14 жовтня на Софійській площі, близько двох десятків представників націоналістів напали на козаків і вирвали у них російський прапор. Школяр погнався за нападниками і відібрав прапор.

"Я, не задумуючись, погнався за цими людьми, щоб не допустити наруги над прапором Росії - це було для мене важливо", - розповів Савельєв.

Головний отаман "Вірного козацтва" Олексій Селіванов пояснив, що козаки на свою акцію взяли як російські, так і українські прапори, оскільки виступають за єдність українського та російського козацтва. За словами отамана, "юний козак, сміливо погнався за людьми, які значно перевершують його як віком, так і комплекцією, і врятував російський прапор від наруги".

Вручаючи Савельєву нагороду, посол Росії зазначив, що "такий факт, звичайно, не міг залишитися непоміченим у Росії, і не тільки серед учасників козачого руху".

Зараз ви читаєте новину «Посол РФ подарував київському школяреві iPad за "порятунок російського прапора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути