неділя, 04 жовтня 2015 05:15

Після ударів РФ у сирійських бойовиків паніка і вони тікають до Європи - Генштаб РФ

Після ударів РФ у сирійських бойовиків паніка і вони тікають до Європи - Генштаб РФ
Фото: ТСН

Російська розвідка фіксує, що в рядах бойовиків "ІДІЛ" почалася паніка, внаслідок чого вони залишають свої позиції.

Про це заявив начальник Головного оперативного управління Генштабу Збройних сил РФ генерал-полковник Андрій Картаполов, передає "ТАСС".

"У їхніх (бойовиків) рядах почалася паніка і дезертирство. Близько 600 найманців залишили свої позиції і намагаються вибратися в Європу", - повідомив російський генерал.

Він заявив, що російська авіація в Сирії здійснила понад 60 вильотів літаків для ураження більше 50 об'єктів інфраструктури терористичної організації "Ісламська держава".

"Удари наносилися цілодобово з авіабази "Хмеймім" на всю глибину території Сирії. За три доби нам вдалося підірвати матеріально-технічну базу терористів і істотно знизити їх бойовий потенціал", - сказав Картаполов.

Раніше повідомлялося, що Росія має намір не тільки продовжувати, але й нарощувати інтенсивність ударів авіації по об'єктах в Сирії.

Нагадаємо, російська авіація почала наносити удари по території Сирії 30 вересня. Очолювана США коаліція проти ІД закликала Росію припинити атаки. У Пентагоні і НАТО припускають, що їх метою не є об'єкти терористів. Сирійська вільна армія заявляла, що в результаті авіаударів гинуть мирні жителі. У Генштабі Збройних сил РФ, проте, стверджують, що США повідомили Міноборони Росії про те, що в зоні дії російської авіації "нікого, крім терористів, немає".

Зараз ви читаєте новину «Після ударів РФ у сирійських бойовиків паніка і вони тікають до Європи - Генштаб РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути