вівторок, 30 червня 2009 08:21

Після вбивства міліціонера на Дніпропетровщині почалися масові безлади

Після вбивства міліціонера на Дніпропетровщині почалися масові безлади

Після бійки у кафе міста Марганець, під час якої загинув молодий інспектор патрульної служби міліції, у місті почалися масові безлади.

Про це заявляють представники вірменської громади Дніпропетровщини. Відомо, що деякі з тих, хто брав участь у інциденті в кафе були вірменами за національністю.

Як розповіла адвокат вірменської громади Дніпропетровщини Алла Аракелова, після того, як сталася бійка, "у місті почалися масові безлади, підпали будинків, знищення більше 15 автомобілів". "Є потерпілі, серед них жінки та літні люди. Їх зараз рідні масово вивозять у інші міста: Запоріжжя, Кривий Ріг, Дніпропетровськ", - додала вона.

Правоохоронці ж повідомляють, що ситуація у Марганці контрольована, і жодних інцидентів після бійки не сталося. Вони наполягають, що конфлікт мав виключно побутове підґрунтя. За словами першого заступника керівника УМВС України в Дніпропетровській області Ігоря Шовикова, "був невеликий конфлікт, який було локалізовано у короткий термін".

Наразі правоохоронці затримали близько двох десятків осіб, учасників бійки з обох боків. Чи є серед них людина, від рук якої загинув молодий правоохоронець, невідомо. Крім того, слідчі з"ясовують, кому належав ніж – знаряддя вбивства.

Представники вірменської громади закидають міліції бездіяльність. Вони кажуть, що правоохоронці не втручалися у ситуацію, і якщо так буде і надалі, активісти громади пікетуватимуть обласну прокуратуру та обласне управління внутрішніх справ.

Як повідомлялося, у місті Марганець від ножового поранення у серце помер 22 річний міліціонер. Він намагався припинити бійку в одному з місцевих кафе. Сержант патрульно-постової служби був не при виконанні, одягнений у цивільне.

Ще чотирьох людей шпиталізували з травмами.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Після вбивства міліціонера на Дніпропетровщині почалися масові безлади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути