вівторок, 17 травня 2016 17:27

Після Орландо Блума ще один голлівудський актор підтримав дітей Донбасу

Після Орландо Блума ще один голлівудський актор підтримав дітей Донбасу
Скрін з відео

Британський актор Том Хіддлстон підтримав українських школярів з Донецька, які стали вимушеними переселенцями через бойові дії на Донбасі.

В опублікованому у Twitter відеоролику актор показує своє дитяче фото та закликає всіх приєднатися до кампанії.

Хіддлстон - посол доброї волі ЮНІСЕФ. Він підтримав кампанію Emergency Lessons із допомоги дітям, навчання яких було перерване.

Таким чином він відреагував на відео, героями якого стали українські школярі Ярослав і Настя - вимушені переселенці. Діти покинули рідний Донецьк 2014 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дітей-переселенців возитимуть на екскурсію в Межигір'я

У відео, записаному представниками ЮНІСЕФ, діти розповіли, що мріють повернутися у рідне місто, і закликали всіх небайдужих приєднатися до кампанії #EmergencyLessons і ділитися в соціальних мережах своїми шкільними фото, щоб привернути увагу до проблеми.

"Коли я був маленьким, я не знав, що хочу бути актором, але я грав у шкільному театрі. Школа - це набагато більше, ніж просто будівля, це місце, де ви зустрічаєте нових друзів. Це вчителі, це захист, це стабільність і це надія. Для таких дітей, як Ярослав і Настя, які постраждали від конфліктів і криз, школа так само важлива, як їжа й ліки", – сказав Хіддлстон.

Нагадаємо, 27 квітня актор Орландо Блум відвідав школу в місті Слов'янськ на Донеччині. Він прибув туди як посол доброї волі програми ­ЮНІСЕФ. Актор роздавав школярам автографи й фотографувався з ними.

Зараз ви читаєте новину «Після Орландо Блума ще один голлівудський актор підтримав дітей Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути