пʼятниця, 03 липня 2015 09:06

Порошенко за поглиблення військової співпраці із США

Порошенко за поглиблення військової співпраці із США

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з конгресменами США підкреслив важливість поглиблення військової співпраці. Про це він заявив на зустрічі з делегацією конгресу США, яка днями візьме участь в засіданні ПА ОБСЄ у Фінляндії, передає на прес-служба глави держави.

"Глава держави підкреслив важливість подальшого поглиблення військового співробітництва, зокрема в частині посилення обороноздатності України", - йдеться у повідомленні.

Президент також висловив вдячність американській стороні за проведення навчань українських військовослужбовців на Яворівському полігоні.

"Вважаю, що ця програма є дуже ефективною у підвищенні рівня наших Збройних Сил і вона є корисною не тільки для нас, а й для США, оскільки в нас є однорічний унікальний досвід "гібридної" війни", - зауважив Порошенко.

Зазначається, що під час спілкування конгресмени запевнили, що США приділяють значної уваги розвитку подій в Україні, яка має потужну двопартійну підтримку у Сполучених Штатах.

У зустрічі взяли участь сенатор США, співголова Гельсінської комісії Роджер Вікер, а також конгресмени Роберт Адерхольт, Стівен Коен, Гвен Мур, Річард Хадсон і Майкл Фіцпатрик.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко за поглиблення військової співпраці із США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути