понеділок, 25 березня 2013 10:51

Під Києвом у фурі замерзають африканські тварини

Під Києвом у фурі замерзають африканські тварини
Фото: molbuk.ua

Як повідомляють користувачі соціальної мережі Facebook, неподалік від Києва зазнає лиха пересувний звіринець.

"За 50-т кілометрів від Києва, неподалік Калинівки, замерзають африканські тварини, яких везуть у Бердянськ. На жаль, керівництво Київського зоопарку відмовило тваринам в допомозі, аргументувавши відмову тим, що сьогодні вихідний день, та й місць в зоопарку немає. Тим часом, тварин потрібно терміново рятувати - витягати із затору і хоч якось обігріти, інакше вони загинуть" - йде мова у  повідомленні на сторінці спільноти "Україна".

Як наголошується, інформацію надав директор зоопарку міста Миколаєва. Спеціально для рятувальників або осіб, які можуть надати допомогу, наведені контактні дані водіїв звіринця:
"Фура з намальованим на ній жирафом № 3H83200. Водії, чехи, які розмовляють і англійською, Мартін і Юрій, чиї телефони: +420608143009 і +420608143003".

Редакція Gazeta.ua підтримує прохання і звертається до всіх, хто може допомогти в цій ситуації - в цей важкий час пам'ятаймо не тільки про наших ближніх, але й про безпорадних звірят, які не можуть допомогти собі самі.

Водночас, у Київському зоопарку повідомили наступне: "У неділю, близько 21:00 працівники зоопарку у терміновому порядку підготували приміщення для розташування тварин, відповідні корми для них, а також спальні місця для супроводжуючих. Чеських гостей з потерпаючими тваринами чекали до ранку, однак вони до зоопарку так і не прибули. Наступного дня стало відомо, що спеціалізований автомобіль поїхав далі, не заїжджаючи до Київського зоопарку. Директор Бердянського зоопаркуподякувавза турботу й повідомив, що спецавтомобіль з тваринами подолав зону снігових заносів та продовжив свій шлях до пункту призначення".

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом у фурі замерзають африканські тварини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути